GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Göksüncük Ortaokulu

Göksüncük Ortaokulu

Adres
GÖKSÜNCÜK MAH. 89019 NOLU SK. ORTA OKUL BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Öz güvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
Misyon
Öz güven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
Başlama saati:08.30 Bitiş Saati:14.40
Merkezi Kalorifer
Ulaşım 2 saate bir gelen belediye otobüsleri ve şahsi arabalarla yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulunduğu yerleşim yeri, mahalle statüsüne geçmiştir.4. organize sanayi bölgesine yakındır.
Okulumuzun il ve ilçe merkezine uzaklığı 20 km´dir.